Мандруй! Уявляй! Відкривай!
Всі статті

Як живе молодь України під час COVID-19?

Опубліковано 30 грудня 2020 р.

Як живе молодь України під час COVID-19?

Ми знаємо, де є відповідь!

🤔 Обмеження спілкування і різка зміна стилю життя, новий формат навчання та багато інших змін – усе це вплинуло на молодь.

👉🏻 Саме тому Соціоінформ, Інститут міста та МолоДвіж Центр. Львів за підтримки ПРООН в Україні провели дослідження 9-ти сфер життя молоді: освіти, матеріального стану та зайнятості, бізнесу, партисипації, охорони здоров'я, охорони довкілля, безпеки, комунікації з соціальними інститутами та загальної ситуації в країні

⚡️ Основні результати показали:

▪️33,3% молоді вважають, що пандемія штучно створена, а 34,5% впевнені, що вона є реальною загрозою; ▪️56,9% молоді помітили погіршення якості навчального процесу під час пандемії; ▪️70% молоді хвилювалися через вплив карантину на фінансове становище сім'ї; ▪️20,8% працюючої молоді зазначили, що їм знизили заробітну плату; ▪️45,9% опитаних мали стрес і тривогу через невизначеність.

Одним із 13-ти амбасадорів дослідження є керівник ВМЦ Євген Бондаренко!

Його думку можна знайти знати на 102-й сторінці публікації: «Пандемія дозволила помітити тих, про кого раніше забували. Замислитись про речі, які відкладали на потім. Прийняти виклики, яких боялись. Відчути, ким є насправді кожен та кожна із нас. Ми стали іншими, прийде час, коли це помітимо – варто бути готовими».

Така інформація точно стане у пригоді тим, хто працює з молоддю, тож залишаємо вам посилання на матеріали дослідження👉🏻 https://cutt.ly/7hdrwHI

Діліться цією статтею з колегами, щоб разом разом покращувати роботу з молоддю в Україні!

#вмц #молодь #auyc #covid19

Сподобалася стаття? Поширте в соцмережах