Мандруй! Уявляй! Відкривай!
Всі статті
Молодіжна політика

Найщиріші побажання центру, картина із золотих блискіток та найкращі люди поруч.

Опубліковано 28 червня 2020 р.

Ми чекали цієї події майже рік! Вчора, в День молоді, ми офіційно відкрили Всеукраїнський молодіжний центр! 💥🥳

В нас були гості на місці та ще більше було тих, хто, незважаючи на відстань, приєднався до нас онлайн і був з нами від початку до кінця!

Ми, команда ВМЦ, хочемо написати кілька справді важливих слів про цей день. Перш за все, висловлюємо подяку нашим партнерам та людям, що завжди вірили в нас, постійно підтримували ідею створення величезного централізованого осередку активної молоді.

Це Міністерство молоді та спорту України та Департамент молодіжної політики Міністерства молоді та спорту, Олександр Ярема, Марія Карчевич. З привітальним словом та підтримкою до нас також завітали Вадим Гутцайт, Maryna Popatenko, Zhan Beleniuk / Жан Беленюк, Oleksandr Sanchenko, Taras Topolia.

Дякуємо Андрію Палатному за те, що на нульовому поверсі кожен відвідувач міг побачити на власні очі інсталяцію, якої раніше ніхто не створював ані в Україні, ані в світі.

Дякуємо всім нашим поважним гостям, що прийшли підтримати нас та побажати нам успіху! Наша стіна побажань повністю вкрита теплими та натхненними словами!

Ми дякуємо всім, хто долучався до нашої трансляції, робив репости, робив сторіс та писав нам слова підтримки.

Як каже наш директор, Serhii Kryvohuz, найважливіше — це вірити в людей, вірити в те, що у них все вийде та, якщо є змога, допомагати в цьому.

Перед нами ще довгий шлях організації простору, проєктів, налагоджування комунікацій. Ми маємо великі та амбіційні цілі та зробимо все, щоб вони стали реальністю!

Ми відкриті до співпраці та дружби! Тепер офіційно! Чекаємо на вас у гості!

З любов'ю, ваш ВМЦ❤️

Більше фото дивіться в нашому альбомі! 🥰

Сподобалася стаття? Поширте в соцмережах